آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

آتش بس در لبنان تمدید شد

دفتر نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از تمدید آتش بس در این کشور تا ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 27
کد خبر: ۲۶۹۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نجیب میقاتی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم بر اساس همفکری با جوزف عون رئیس جمهور و نبیه بری رئیس پارلمان درباره تحولات جنوب کشور و تماس با طرف آمریکایی گرفته شده است.
 

بر اساس این بیانیه، کمیته اجرایی، اجرای تفاهم آتش بس و اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد را پیگیری می‌کند. بنا به درخواست دولت لبنان، آمریکا مذاکرات برای آزادی کسانی که پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) توسط رژیم صهیونیستی دستگیر شده‌اند را آغاز خواهد کرد.

 

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

 

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستا‌ها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

 

منابع خبری امروز (یکشنبه هفتم بهمن ماه) از ورود مردم و ارتش لبنان به منطقه العدیسه در جنوب این کشور با وجود مخالفت نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی خبر دادند. بعد از ورود اهالی منطقه العدیسه به این منطقه علیرغم مخالفت‌های ارتش رژیم صهیونیستی، ارتش لبنان نیز وارد این منطقه در جنوب لبنان شد.

 

ارتش لبنان اعلام کرد که در نتیجه تعرض نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و نظامیان لبنانی، یک نظامی لبنانی در منطقه ضهیره با گلوله آنها شهید و یک نظامی دیگر در منطقه میس الجبل مجروح شد.

 

بر اساس توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، هفتم بهمن مهلت ۶۰ روزه این رژیم برای خروج کامل نظامیانش از خاک لبنان به پایان رسید.

 

این در حالی است که اکنون صد‌ها شهروند لبنانی در ورودی روستاهایشان در جنوب این کشور تجمع کرده تا به خانه‌های خود بروند، اما ارتش رژیم صهیونیستی اجازه این کار را نداده و به سوی آنها تیراندازی کرده است.

 

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در جریان بازگشت شهروندان لبنانی به مناطق سکونت خود در جنوب این کشور، تا این لحظه سه نفر توسط رژیم صهیونیستی شهید و ۴۴ نفر دیگر مجروح شدند./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار